Romanian Music Awards, la Râmnicu Vâlcea. Cei mai apreciați artiști vor fi premiați pe scena din municipiul nostru

Râmnicu Vâlcea va fi gazda celei de a XIV-a ediții Romanian Music Awards – unul…

Râmnicu Vâlcea va fi gazda celei de a XIV-a ediții Romanian Music Awards – unul dintre cele mai apreciate evenimente de premiere a artiștilor muzicali. După o pauză de peste 5 ani, gala de premiere aduce pe aceeași scenă artiștii muzicali ai momentului și oferă publicului ocazia de a-și vota favoriții la peste 15 categorii, între 2 – 19 septembrie, pe platforma online. 

Evenimentul va avea loc în centrul orașului Râmnicu Vâlcea, pe 22 septembrie 2022. Peste 35.000 de fani sunt așteptați să participe la gala de premiere și să se bucure de spectacolul care îmbină aparițiile pe covorul roșu cu acordarea premiilor artiștilor câștigători. 

Romanian Music Awards a fost mereu unul dintre cele mai așteptate momente ale anului atunci când vorbim despre industria muzicală din România.  După o perioadă marcată de schimbări, de provocări și o pandemie care ne-a ținut departe de evenimentele cele mai iubite, ne dorim să aducem atât publicului larg, cât și artiștilor din țara noastră, ocazia de a se reîntâlni într-un cadru de celebrare. Credem că efortul artiștilor din România merită recunoscut și, în contextul actual, reconectarea într-un eveniment offline între artiști și public este o dovadă clară de susținere a celor care duc muzica românească în cele mai importante clasamente europene”. a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel, partener media Romanian Music Awards.

Peste 30 de artiști au fost nominalizați, printre care se numără: Smiley, Connect-R, Johny Romano, Lora, Mira, Theo Rose, DJ Project. 

Lista completă a categoriilor și a nominalizărilor oficiale va putea fi accesată pe https://romanianmusicawards.com/, iar publicul va putea vota artiștii preferați, pentru fiecare categorie, începând de mâine, 2 septembrie, printr-un simplu click. 

Pentru cei care nu vor putea fi prezenți fizic la eveniment, Music Channel si platforma Tik Tok vor transmite LIVE, pe data de 22 septembrie, începând cu ora 19.00, cea de-a XIV-a ediție a galei de premiere.