Flowers shop by Leilah – florăria cu aranjamente deosebite, în culori pastelate și flori delicate

Momentele emoționante, momentele de neuitat sunt acele ocazii speciale pe care cu toții ne dorim…


Momentele emoționante, momentele de neuitat sunt acele ocazii speciale pe care cu toții ne dorim să le trăim. Un gest frumos, venit din suflet, este cadoul ideal pentru persoana dragă, iar florile, nu-i așa?!, sunt cele mai frumoase ”bijuterii” care aduc zâmbetul pe buzele doamnelor și domnișoarelor.

Flowers shop by Leilah este florăria din Râmnicu Vâlcea unde emoția și bucuria evenimentului sunt transmise prin aranjamentele deosebite, prin culorile pastelate și florile delicate alese.

La Flowers shop by Leilah se oferă o atenție deosebită evenimentelor speciale din viața fiecărui client. Sunt realizate buchete de flori cu un design personalizat pentru fiecare client, cutii florale pentru diferite evenimente, buchete de mireasă și de nașă, lumânări nuntă și botez, cocarde, aranjamente pentru cristelniță, coroane funerare și multe alte aranjamente deosebite. Prețurile variază, începând de la 40 de lei până la suma dorită de client.

Cel mai important: Flowers shop by Leilah oferă livrare gratuită la domiciliu, la orice oră din zi și din noapte. Clientul trebuie doar să sune la numărul de telefon 0755.510.184.

Mai mult, în sezonul de nunți și botezuri 2023, echipa Flowers shop by Leilah își va dedica un timp special pentru amenajarea localului ales cu flori naturale.

Unde găsiți florăria Flowers shop by Leilah? În municipiul Râmnicu Vâlcea, pe Strada Mihai Eminescu, nr.24, bl.B13, chiar peste stradă de non-stopurile de la Tic-Tac.

Instagram: Flowers shop by Leilah

În galeria foto de mai jos puteți vedea o mică parte din aranjamentele deosebite realizate de Flowers shop by Leilah: