Desert vândut în market-uri din Râmnicu Vâlcea, retras de la rafturi din cauza riscului de alergii

ANSVSA a transmis un comunicat de presă, anunțând că un desert de spumă de ciocolată…

ANSVSA a transmis un comunicat de presă, anunțând că un desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos este retras de la comercializare de compania producătoare. Este o măsură de precauție pentru protecția consumatorilor. În județul Vâlcea s-a comercializat produsul respectiv în următoarele market-uri: Kaufland de pe str. Gib Mihăescu – Râmnicu Vâlcea, Kaufland Râmnicu Vâlcea – Nord și Carrefour de pe str. Ferdinand – Râmnicu Vâlcea.

Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) – vezi foto jos – ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

„Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții”, arată ANSVSA.

Persoanele care au achiziționat acest produs si care sufera de alergii sunt rugate să nu il consume, să il returneze la Serviciul Clienți din magazinele Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lui.

Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.