Bărbat din Vâlcea încătușat la Gorj după o bătaie într-o benzinărie

Un vâlcean în vârstă de 36 de ani, domiciliat în comuna Alunu, a fost încătușat…

Un vâlcean în vârstă de 36 de ani, domiciliat în comuna Alunu, a fost încătușat de poliţiştii din Gorj după un scandal în care a fost implicat într-o benzinărie din comuna gorjeană Alimpeşti.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Gorj, doi tineri în vârstă de 27 și 25 de ani, ambii din comuna Baia de Fier, în urma unui conflict spontan generat de consulul de alcool, s-ar fi luat la bătaie cu alți doi bărbați,  care după conflict ar fi părăsit locația.

Poliţiştii spun că tânărul de 27 de ani ar fi acroșat un autoturism parcat în stația PECO, după care s-a deplasat conducând autoturismul pană la Spitalul Orașului Novaci, unde a fost identificat de polițiști.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reținut a fost, în schimb, un bărbat de 36 de ani, din comuna Alunu, județul Vâlcea, care a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

„Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților”, transmite IPJ Gorj.