FOTO. Angajat al Domeniului Schiabil Transalpina preluat de elicopterul SMURD după ce a căzut de pe o terasă

Un angajat al Domeniului Schiabil Transalpina – Voineasa a fost preluat de elicopterul SMURD și…

Un angajat al Domeniului Schiabil Transalpina – Voineasa a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Sibiu după ce a căzut de pe o terasă. Omul monta un banner în momentul în care, din motive ce vor fi stabilite de anchetatori, ar fi căzut de la circa 5 metri înălțime, suferind răni la nivelul capului. Salvamontiștii din Voineasa și reprezentanții de la Crucea Roșie, prezenți la baza pârtiei, i-au acordat rănitului primul – ajutor, echipajul medical de pe elicopterul SMURD a preluat victima în stare stabilă.

Polițiștii și inspectorii ITM Vâlcea cercetează acum împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă.

“Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Voineasa, în timp ce desfășura activități de înlocuire a unui panou publicitar, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi căzut.

În urma evenimentului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care evenimentul s-a produs” – precizează Poliția Vâlcea.