FOTO/VIDEO. Incendiu la o casă din Râmnicu Vâlcea

În dimineața dimineață de joi, 11 ianuarie 2024, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au…

În dimineața dimineață de joi, 11 ianuarie 2024, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Râmnicu Vâlcea, provocat se pare de jarul căzut de la sistemul de încălzire.

“S-au alocat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, precum și o ambulanță aparținând SAJ. Forțele ISU ajunse la fața locului au constatat că incendiul se manifestă în camera centralei, pe o suprafață de cca 8 mp” – a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

La scurt timp după ce echipajele de pompieri au ajuns la fața locului, s-a reușit localizarea și lichidarea incendiului, fără ca flăcările să se extindă. Din fericire, nu au fost persoane surprinse de incendiu.

Pagubele sunt: acoperișul centralei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa 8 mp (învelitoarea din tablă nu a fost afectată). De asemenea, s-au degradat pereții încăperii destinate centralei termice și holului de acces.