VÂLCEA | VIDEO. Tragedie în munți. Un arbore doborât a ucis un bărbat…

Incidentul tragic a avut loc în dimineața zilei de joi, 18 ianuarie 2024, când autoritățile…

Incidentul tragic a avut loc în dimineața zilei de joi, 18 ianuarie 2024, când autoritățile vâlcene au fost anunțate că o bucată dintr-un arbore doborât a lovit o persoană și a lăsat-o inconștientă. În acel moment a început lupta contra naturii, salvatorii de la ISU Vâlcea făcând eforturi supraomenești să ajungă în zona unde a avut loc accidentul, o zonă montană extrem de greu accesibilă. Din păcate, ajunși la fața locului, paramedicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru victimă, pentru că rănile suferite au fost extrem de grave.

“Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona montană Bacea, punctul Culmea Greși, o persoană a fost surprinsă de căderea unui arbore. Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză, un bărbat, de 55 de ani, din județul Argeș, în timp ce efectua activități de doborâre a unui arbore, o bucată din acesta s-ar fi rupt și l-ar fi lovit, provocându-i decesul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s- a produs evenimentul” – susține IPJ Vâlcea.