Amenzi de peste 100.000 lei pentru doi operatori economici din Voineasa

Zilele trecute, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Vâlcea au continuat controalele la operatorii economici…

Zilele trecute, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Vâlcea au continuat controalele la operatorii economici din județ, de data aceasta îndreptându-și privirea spre nordul județului. Și unde puteau merge decât la Voineasa, acolo unde stațiunea funcționează de ani de zile “pe avarii”. Controalele la doi operatori economici au fost suficiente pentru a scoate la iveală starea unora dintre obiectivele din domeniul turistic sau cel al comerțului din Voineasa. Astfel, au fost efectuate două controale în stațiunea din nordul județului Vâlcea, în urma cărora au fost aplicate 21 de avertismente și 4 amenzi în cuantum de 105.000 de lei.


“Personalul Inspecției de Prevenire a desfășurat și două acțiuni de informare preventivă, în localitatea specificată mai sus.
Prevenirea situațiilor de urgență rămâne una dintre prioritățile noastre, fapt pentru care instruirea și controalele pe linia apărării împotriva incendiilor vor continua și în perioada următoare, având ca scop creșterea gradului de siguranță a cetățenilor” – informează ISU Vâlcea.