FOTO. Oferte de neratat la MERE Râmnicu Vâlcea. Cele mai bune prețuri la făină, mălai, paste, hrană de animale etc

Produse noi la MERE Râmnicu Vâlcea, iar prețurile sunt cu adevărat foarte bune. Raportul calitate…

Produse noi la MERE Râmnicu Vâlcea, iar prețurile sunt cu adevărat foarte bune. Raportul calitate – preț este excelent pentru persoanele ce doresc să facă economii la coșul de cumpărături, iar diversitatea produselor din magazinul MERE iți oferă să alegi mii se produse alimentare, semipreparate delicioase, produse de băcănie, dulciuri, sucuri, băuturi alcoolice, cafea, detergenți, produse de curățenie, chimice și îngrijire personală, șevețele, hârtie igienică, mâncare pentru câini și pisici, candele, scutece pentru bebeluși și adulți, dar și câteva articole de îmbrăcăminte sau produse textile.
Mai nou, directorul magazinului MERE Râmnicu Vâlcea, Laura Mihăilă, s-a asigurat că în market clineții vor găsi “cele mai mici prețuri la faină, mălai, sare, șervețele umede Baby Wish, rezervă odorizant cameră, Pepsi, lumânări, cărbuni grătar, paste făinoase, apă plată, hrană pentru animale etc”. (Vezi galerie foto)

De asemenea, la categoria mezeluri puteți cumpăra: mușchiul file Diacarn, cabanos, kaiser, slăninuță vrâncenească, șuncă feliată Ifantis, pastramă și scărița Coana Magda și multe alte produse. (Vezi galerie foto)

MERE Râmnicu Vâlcea se află pe strada Calea lui Traian nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman. Programul este între orele 09.00 – 20.30. 
În condițiile în care prețurile alimentelor cresc vertiginos, Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea vine cu oferte la o mulțime de produse. Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim. ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.

🅿️