Liderul PSD Vâlcea anunță “achiziții” noi dintre primari

Social – democrații vâlceni sunt mai siguri ca niciodată de reușită la toate cele patru…

Social – democrații vâlceni sunt mai siguri ca niciodată de reușită la toate cele patru scrutinuri din acest an. Președintele Constantin Rădulescu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că PSD Vâlcea va avea, la alegerile locale, noi “achiziții” atât din rândul primarilor, cât și a consilierilor județeni. Evident, edilul – șef al Râmnicului, Mircia Gutău, este considerat cel mai valoros “transfer”, însă Rădulescu lasă de înțeles că ușa partidului este deschisă pentru oricare dintre primarii actuali. 

“Partidul Social democrat va câștiga alegerile Europarlamentare, locale și prezidențiale în județul Vâlcea! PSD așa cum am spus anul trecut la conferința în aceasta perioada va lua toate măsurile și va identifica cei mai buni candidați pentru funcțiile de primar, consilieri și așa mai departe astfel încât să câștigăm alegerile în toate localitățile! În după-amiază acestei zilelor avea primul birou permanent județean din acest an și va asigur că vom avea și noi intrări pentru candidați la Primărie, dar vom avea și noi candidați la funcția de consilier județean. Deocamdată însă ne pregătim pentru alegerile Europarlamentare, ceea ce facem în acestă perioadă comună cu comuna,oraș cu oraș,municipiu cu municipiu ne-am apucat de treabă! Domnul Gutău va veni la treaba în municipiul Râmnicu Vâlcea imediat ce lege îi permite,va veni la treaba sub semnul PSD cu toată echipa imediat ce legislația îi va permite să facă acest pas fără să sufere repercusiuni sa își piardă mandatul și așa mai departe! (…) Toți primarii care trec la PSD, pe toți îi primim și câștigă alegerile, cei care vin alături de noi vin pentru că noi îi respectăm, pentru că se regăsesc în partid și pentru că au găsit în mine un partener serios de discuții și care nu a tratat localitățile prin prisma culorii partidului sau a primarului” – a declarat liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. 

Prima rundă de alegeri este pentru europarlamentare. Pesediștii vâlceni încă nu au nicio propunere pentru lista ce se stabilește la București, însă sunt zvonuri care-l dau pe Florian Marin – prim-vicepreședintele PSD Vâlcea, candidat la europarlamentare. Cel mai probabil însă, nu va prinde un loc eligibil. 

“Pe 30-31 avem birou național să vedem dacă ne cer propuneri de la Vâlcea, deocamdată nici un coleg din PSD Vâlcea nu m-a sunat să îmi spună că ar vrea să candideze la Europarlamentare, dar vedem că mai e până atunci! Vă spun clar că știm ce avem de făcut, dar nu facem spectacole!” – a mai spus Constantin Rădulescu.