FOTO: ALERTĂ EXTREMĂ la OCNELE MARI. Eliberare de substanțe toxice…

UPDATE: În jurul orei 17.00, ISU Vâlcea a anunțat că nu mai există pericol de…

UPDATE: În jurul orei 17.00, ISU Vâlcea a anunțat că nu mai există pericol de explozie în zonă, echipajele retrăgându-se la bază.

UPDATE: Pentru a fi în afara oricărui pericol, pompierii militari au evacuat 5 persoane (una nedeplasabilă) din patru gospodării, aflate în zona evenimentului. Alte 8 persoane s-au autoevacuat. Forțele ISU ajunse la fața locului au constatat că sunt pierderi de gaze din conducta avariată, dar și că sunt 2 echipe de la Distrigaz care lucrează pentru remedierea avariei (fisura este la o conductă magistrală). Echipajele ISU au balizat zona și au realizat un perimetru de siguranță.

Un mesaj RO-ALERT a fost emis pentru zona Ocnele Mari, acolo unde pe strada Buda o conductă de gaz a fost spartă, eliberând substanțe toxice.
“ATENTIE!! ACCIDENT CONDUCTĂ GAZ cu eliberare de substanțe toxice, produs pe raza localității Ocnele Mari, str. Buda. Evitați zona sau îndepărtați-vă de locul accidentului! Eliberați căile de comunicații pentru accesul echipelor de intervenție” – se arată în mesajul RO-ALERT primit de populația din zonă.

Vom reveni!