Deputatul Cristian Buican (PNL Vâlcea), reales secretar al Camerei Deputaților

Camera Deputaţilor a ales joi noua componenţă a Biroului permanent – vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii….

Camera Deputaţilor a ales joi noua componenţă a Biroului permanent – vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii. Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a fost reales secretar al Camerei Deputaților, funcție pe care o deține încă din anul 2012.

“Astăzi, 1 februarie 2024, am fost reales secretar al Camerei Deputaților, la propunerea colegilor mei liberali. Această alegere reprezintă un semn de apreciere, în primul rând, pentru județul nostru și pentru liberalii vâlceni. Le mulțumesc colegilor mei liberali pentru încrederea acordată și colegilor deputați pentru respectul constant față de Vâlcea și temele importante pentru noi, vâlcenii. Sprijinul lor, alături de susținerea voastră, mă onorează și mă determină să continui să muncesc cu aceeași seriozitate și consecvență pe care le-am demonstrat întotdeauna în slujba dumneavoastră și a binelui comun!

Vâlcea are nevoie de o reprezentare serioasă și loială pentru a asigura dezvoltarea rapidă și modernizarea județului și a comunităților locale, iar acesta rămâne angajamentul meu și al tuturor liberalilor vâlceni, acum și în viitor” – a declarat deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.