MERE Discounter Râmnicu Vâlcea vine cu produse noi și oferte atractive

Sute de produse noi și cu prețuri competitive la MERE Râmnicu Vâlcea. Magazinul este într-o…

Sute de produse noi și cu prețuri competitive la MERE Râmnicu Vâlcea. Magazinul este într-o continuă schimbare, dorind să le ofere clienților oferte din ce în ce mai interesante și variate. Mărci noi, cunoscute, dar și produse cu un raport excelent calitate – preț, pentru cumpărătorii care vor să facă economii la coșul de cumpărături.

Laura Mihăilă – directorul magazinului, s-a preocupat constant să diversifice oferta și să le ofere clienților posibilitatea de a-și bifa toate punctele de pe lista de cumpărături.

La MERE Râmnicu Vâlcea găsiți o gamă largă de articole de menaj, ideale pentru a menține curățenia în propria locuință sau la locul de muncă: de la detergenți de rufe, la detergenți de vase, degresanți, șampoane, săpun, gel de duș, spray-uri sau odorizante de cameră etc. Clienții care au vizitat până acum magazinul MERE au deja certitudinea că acolo sunt cele mai competitive prețuri la detergenți. Aici găsiți tot timpul și plastice. O gamă variată, pentru toate buzunarele. Vedeți imagini, mai jos, cu o parte din produsele și prețurile afișate la raft:

MERE Râmnicu Vâlcea a extins treptat gama de produse, mai ales în ceea ce privește semipreparatele din carne și produsele congelate. Astfel, la MERE Râmnicu Vâlcea veți putea găsi produse din carne vidate sau congelate, dar și legume congelate, produse din pește sau fructe de mare. Mai mult decât atât, în această perioadă, la raft se găsește o largă varietate de prăjituri, biscuiți, fursecuri și alte dulciuri, precum și făină, mălai, fasole și multe conserve. Vă puteți convinge răsfoind galeria foto de mai jos, iar mai apoi dați o fugă la MERE Râmnicu Vâlcea să descoperiți și alte produse la raft. Magazinul îl găsiți pe strada Calea lui Traian nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman:


🅿️