Vicențiu Mocanu (AUR): Singura înțelegere posibilă ar fi ca EU SĂ FIU CANDIDAT UNIC AL OPOZIȚIEI LOCALE

Speculaţiile se ţin lanţ în ultima perioadă şi îi implică pe toţi actorii politici importanţi…

Speculaţiile se ţin lanţ în ultima perioadă şi îi implică pe toţi actorii politici importanţi ai scenei politice din județul Vâlcea. Se lansează atât de multe zvonuri încât cu greu mai poți face diferența dintre fals și realitate. Tocmai de aceea, candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Vicențiu Mocanu, a spus lucrurilor pe nume și a negat o serie de informații lansate special pentru a induce râmnicenii în eroare. Acesta a declarat răspicat că AUR nu va susține un alt candidat al opoziției la alegerile locale din municipiu.

“Dezmint categoric aceste zvonuri mincinoase, lansate de adversarii politici disperați, care văd în ascensiunea AUR la Râmnicu Vâlcea un pericol pentru grupurile de interese de tip mafiot care au pus stăpânire pe oraș!

Nu am nicio înțelegere cu vreun alt candidat și nici cu alt partid! Singura înțelegere posibilă ar fi ca EU SĂ FIU CANDIDAT UNIC AL OPOZIȚIEI LOCALE și toate celelalte partide din opoziția locală să mă susțină! Sunt foarte IMPLICAT, hotărât și determinat sa CASTIG, in lupta electorala, funcția de primar al municipiului Ramnicu Valcea si voi depune toate eforturile, împreună cu ECHIPA mea, pentru a-mi atinge scopul, in BENEFICIUL RAMNICENILOR!
Oamenii de business trebuie să se implice activ in politică pentru a lua parte la schimbarea dorită, în loc să stea pe margine și să nu ia atitudine.
Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la munca sau fără să dau din coate în stânga și în dreapta. Am construit un drum până unde sunt acum prin muncă asiduă și determinare. Cunosc drumul și pe parcursul lui am fost implicat în numeroase activități de responsabilitate socială.

Am înțeles ce își doresc de la primar tinerii la început de drum, mamele pentru viitorul copiilor lor, angajații statutului și cei de la firmele private, medicii, profesorii, sportivii și mulți alții” – susține Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.