Deputatul Marian Lazăr (USR): PSD şi PNL duc economia în prăpastie şi risipesc banii în acest an electoral

Cu o economie în derivă, cu datorii uriașe și cu politicieni lipsiți de viziune, România…

Cu o economie în derivă, cu datorii uriașe și cu politicieni lipsiți de viziune, România se prăbușește încet, dar sigur. Este părerea deputatului USR Vâlcea Marian Ion Lazăr, care nu a putut să nu observe că românii plătesc aproape dublu pe alimente față de 2020, spre exemplu. Parlamentarul consideră că actualii guvernanți sunt vinovați pentru situația actuală, dar mai ales pentru viitorul dezastruos al României, ce se întrevede de pe acum.

“PSD şi PNL duc economia în prăpastie şi risipesc banii în acest an electoral în speranţa că vor reuşi să mai câştige un mandat, iar apoi aceşti bani vor fi recuperaţi din alte taxe şi impozite crescute începând cu 2025, aşa cum chiar ei recunosc pe la colţuri. Dacă nu vor mai câştiga, atunci se asigură că dau foc ţării şi apoi, din opoziţie, vor critica pe cei care încearcă să repare ce au stricat ei atâţia ani.

Aşa cum masa de Crăciun a fost cea mai scumpă de până acum, la fel se va întâmpla şi cu masa de Paşte, deoarece preţurile nici măcar nu stagnează, ci continuă să crească, lună după lună! Acesta este un efect direct al dezinteresului faţă de ţară şi cetăţean pe care îl arată PSD-PNL, fiind mult mai ocupaţi cu jocuri de culise care să le aducă beneficii în continuare.

Direcţia în care merge România, cu dezinteres şi, de multe ori, dispreţ din partea conducătorilor faţă de cetăţenii acestei ţări, este una profund greşită care va duce către o putere de cumpărare mai mică şi o sărăcie mai accentuată” – spune deputatul USR Vâlcea Marian Ion Lazăr.