FOTO. Femeie transportată la spital după ce gospodăria i-a luat foc

Un scurtcircuit electric a fost cauza producerii unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Horezu. S-a…

Un scurtcircuit electric a fost cauza producerii unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Horezu. S-a întâmplat în această dimineață, iar o femeie a transportată la spital. La locul evenimentului au fost trimise forțe din cadrul Punctelor de Lucru Bunești și Horezu, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SAJ.  Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că incendiul se manifestă la anexe gospodărești și la acoperișul casei de locuit. 

“Proprietara a suferit un atac de panică, a fost evaluată și monitorizată de către echipajul medical SAJ, ulterior persoana fiind transportată la CPU Horezu.

Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari, în limitele găsite. 

Au ars: acoperișul casei de locuit construit din lemn, cu învelitoare din tablă, în suprafață de cca 96 de mp, o bucătărie de vară construită din lemn, cu învelitoare din țigla, cu suprafața de aproximativ 30 de mp, un fânar cu învelitoare din țiglă, 3 t de fân, un mc de scândură din brad, scule electrice și electrocasnice. A fost deteriorat tavanul casei, construit din lemn tencuit” – precizează purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.