ULTIMA ȘANSĂ pentru a beneficia de reducerea de 10% la impozitele locale

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea îi îndeamnă pe cetățeni să profite de ultima săptămână în care…

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea îi îndeamnă pe cetățeni să profite de ultima săptămână în care impozitele locale se pot plăti cu o reducere de 10% – bonificația va fi valabilă inclusiv pentru plățile făcute luni, 1 aprilie. Râmnicenii au puncte de încasare în fiecare cartier al oraşului.

„Pentru anul acesta, dat fiind că ziua de 31 martie – termenul limită până la care se acorda bonificația de 10% pentru plata integrală a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport – este într-o duminică, persoanele fizice şi juridice din Râmnicu Vâlcea pot beneficia de această facilitate și în cazul plăților făcute luni, 1 aprilie. Taxele și impozitele locale pentru anul în curs pot fi achitate în șapte puncte de încasare din oraș: sediul Direcției Economico-Financiare de la Arenele ”Traian”, sediul Primăriei municipiului din strada General Magheru nr. 25 (clădirea ”Socom”), sediul Direcţiei de Dezvoltare Locală din bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 15 (”Casa Căsătoriilor”), sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor de la etajul 3 al River Plaza Mall, casieria de la Stadionul Municipal din splaiul Independenţei, casieria din Piața Nord și cea de pe strada I.C. Brătianu din Ostroveni. Totodată, sunt puse la dispoziţie mai multe modalităţi de plată on-line – secţiunea ”Servicii electronice” de pe site-ul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea la adresa www.primariavl.ro, site-ul Direcţiei Economico-Financiare locale www.taxermvl.ro sau portalul ghiseul.ro.

Pentru al patrulea an consecutiv, nivelul obligațiilor datorate bugetului local nu a fost majorat, singurele influențe pentru 2024 (conform HCL nr. 369/2023) au venit din obligația legală a tuturor primăriilor de indexare a unora dintre impozite cu indicele de inflație de 13,8%” – informează Primăria Râmnicu Vâlcea.