E OFICIAL! Deputatul Marian Lazăr, candidatul Dreptei Unite la funcția de primar al Râmnicului

Ceea ce era doar un zvon în urmă cu o săptămână s-a dovedit a fi…

Ceea ce era doar un zvon în urmă cu o săptămână s-a dovedit a fi real. Dreapta Unită, alianță formată la Vâlcea din USR și PMP, și-a prezentat azi, 12 aprilie 2024, candidatul la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Astfel, deputatul USR Marian Ion Lazăr s-a lansat în cursă pentru cel mai râvnit scaun din oraș. Vine cu un suflu nou, cu o viziune diferită și o deschidere totală spre mediul de afaceri, considerând că doar atrăgând investitori străini putem dezvolta economic municipiul, astfel încât râmnicenii să poată beneficia de salarii decente.

„În momentul de față, Râmnicu Vâlcea are un candidat! Față de cei care s-au înscris în această cursa, candidatul propus de Dreapta Unită vine cu cât mai multe șanse în momentul de față și vine cu mult mai multe idei care pot fi implementate la nivelul orașului Râmnicu Vâlcea. Este foarte mult de muncă. Timp de 20 de ani, orașul a fost închis economic, mai din toate punctele de vedere. Avem și câteva zone pe care trebuie să acționăm și primarul care va fi în funcție trebuie să acționeze foarte intensiv pe zona asta și cred ca în principal, reindustrializarea zonei din Râmnicu Vâlcea are un mare potențial, cel puțin pentru tinerii care pleacă sau migrează către zonele de nord ale țării, sau care pleacă din țară.
În același timp va trebui sa ne dotăm școlile foarte bine, să putem să producem forță de muncă înalt calificată de care avem nevoie la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea.
Zonele metropolitane trebuie să le integram cât mai bine în Râmnicu Vâlcea. Sunt soluții și pentru zonele de transport urban și metropolitan în Valcea. Sunt soluții și cu o analiză succintă, voi veni cu ea printr-un program politic. (..)
În momentul de față, din punctul meu de vedere, problema cea mai mare, și toată lumea știe acest aspect, este că zona economică a orașului este foarte scăzută. Adică avem venituri mici, populația are venituri mici, locurile de muncă, cele care sunt în momentul de față, sunt plătite destul de slab și aici trebuie să lucram foarte mult.
Și al doilea aspect important este ca trebuie să deschidem orașul investitorilor. Trebuie să aducem cât mai mulți investitori în zona Râmnicu Vâlcea, și în felul asta putem să avem un viitor al orașului și al tinerilor care vor să rămână în orașul Râmnicu Vâlcea” – a declarat deputatul USR Marian Ion Lazăr.