FOTO/VIDEO. Incendiu într-o gospodărie din Râmnicu Vâlcea

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu…

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă, cu posibilitatea de extindere la locuință, în municipiul Râmnicu Vâlcea.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.
Incendiul a fost localizat în scurt timp de la sosirea echipajelor operative, pericolul propagării flăcărilor la locuință fiind înlăturat.
O persoană de sex feminin, care prezenta atac de panică, a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. Femeia a refuzat transportul la spital.
În urma incendiului au ars și au fost afectate următoarele: o bucătărie de vară în suprafață de aproximativ 20 de mp cu bunurile existente (mobilier și electrocasnice), în cadrul locuinței: o fereastra din pvc, cu geam termopan, dintr-o cameră de locuit, acoperișul si astereala din lemn pe circa 3 mp.Cauza probabilă: scurtcircuit electric.