Dosar penal pentru un tânăr din Vâlcea. Polițiștii argeșeni l-au prins pe drumurile publice…

Un vâlcean a fost depistat în trafic de polițiștii din Argeș în timp ce conducea…

Un vâlcean a fost depistat în trafic de polițiștii din Argeș în timp ce conducea un autoturism cu alte numere de înmatriculare decât cele atribuite autovehiculului în cauză. Îndrăzneala sa l-a costat un dosar penal.

Totul s-a întâmplat în data de 23 aprilie a.c., când polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat în trafic, pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiul Curtea de Argeș, un tânăr de 24 de ani, din județul Vâlcea, care conducea un autoturism ce avea aplicate plăcuțe cu un număr de înmatriculare emis de autoritățile din Bulgaria.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, prima verificare, în trafic, fiind efectuată cu ajutorul unui dispozitiv din dotare ce utilizează aplicația eDAC, a rezultat că numerele de înmatriculare în cauză sunt atribuite unui alt autoturism.

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 alin. 2 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.