Canalizarea aproape finalizată la Mateești. Primarul Anghelescu a dat startul asfaltărilor

În comuna Mateești sunt în desfășurare mai multe proiecte importante. Obiectivul de investiții privind sistemul…

În comuna Mateești sunt în desfășurare mai multe proiecte importante. Obiectivul de investiții privind sistemul de canalizare este printre cele mai importante. Primarul Cosmin Anghelescu se poate lăuda cu această investiție importantă, reușind să construiască un sistem de canalizate pe o suprafață de aproape 48 de kilometri. O adevărată reușită dacă ne uităm la unele localități aflate în vecinătatea zonelor urbane, care sunt repetente la acest capitol.

Canalizarea este acum aproape finalizată, iar primarul Cosmin Anghelescu a dat startul lucrărilor de asfaltare a drumurilor, astfel încât oamenii să circule în condiții bune, de siguranță. 

”Suntem în faza în care aducem la stadiul inițial asfaltul acolo unde s-a frezat pentru introducerea canalizării. După aceea o să asfaltăm toate străzile pe unde s-a băgat canalizare. Este vorba despre circa 9 kilometri. Proiectul de canalizare, în valoare de 26 de milioane lei prin Anghel Saligny, este finalizat în proporție de 80%, mai avem ceva săpături de făcut, dar sunt zone unde nu necesită distrugerea asfaltului” – ne-a declarat primarul comunei Mateești, Cosmin Anghelescu.