Primarul Anghelescu de la Mateești promite că, în noul mandat, va fi “la fel de perseverent, de hotărât și de determinat”

Cosmin Anghelescu a câștigat alegerile locale din Mateești cu un avans considerabil, obținând peste 1.000…

Cosmin Anghelescu a câștigat alegerile locale din Mateești cu un avans considerabil, obținând peste 1.000 de voturi în plus față de principalul său contracandidat, cu un procent de 78,67%. Această victorie semnificativă evidențiază sprijinul puternic pe care l-a avut tânărul edil – șef din partea comunității locale. Și nici nu avea cum să fie altfel, ținând cont că administrația condusă de Cosmin Anghelescu în ultimii 4 ani a devenit una dintre cele performante din județ. În ceea ce privește planurile de viitor, primarul Cosmin Anghelescu are în vedere atragerea de investiții pentru finanțarea proiectelor în învățământ, construirea unei creșe, modernizarea infrastructurii, realizarea de trotuare și piste de bicicliști, delimitarea și modernizarea drumurilor agricole și de tarla din comună, realizarea unui parc pentru copii și a unui teren sintetic în Satul Greci, înființarea unui centru social pentru persoanele vulnerabile, extinderea și modernizarea sistemului de supraveghere video în zonele de interes din comună și multe altele.
“Promit că voi fi la fel de perseverent, de hotărât și de determinat pentru a construi o localitate așa cum își doresc cetățenii, care să atragă privirile trecătorilor și care să bucure sufletele localnicilor” – spune Cosmin Anghelescu, primarul comunei Mateești