Primăria Dăești anunță marea deschidere a parcului de aventură de la Fedeleșoiu

Primăria Dăești a anunțat marea deschidere a parcului de aventură de la Fedeleșoiu, la sfârșitul…

Primăria Dăești a anunțat marea deschidere a parcului de aventură de la Fedeleșoiu, la sfârșitul acestei săptămâni. Situat la mai puțin de 5 kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea, parcul promite să ofere multiple posibilități de distracție în aer liber atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Parcul include 6 trasee cu diferite grade de dificultate în copaci, inclusiv pentru adulți, tiroliene care traversează mici văi, minigolf, tranbulină, loc de joacă. Important de menționat este că nicio lucrare de amenajare a parcului nu a afectat copacii din această pădure.

“Suntem încântați să vă anunțăm că, din 22 iunie 2024, se deschide în comuna Dăești, o nouă locație Arka Park! Vă invităm pe toți, mari și mici, să veniți alături de noi pentru a sărbători această ocazie specială.

De la trasee prin copaci, tiroliene, minigolf și tir cu arcul, până la loc de joacă pentru copii sigur și interactiv – tot ce este necesar pentru a garanta zâmbete și amintiri de neuitat! Comuna Dăești, lângă stadion și parcul Muscel Fedeleșoiu” – se arată în anunțul Primăriei Dăești.

În ziua deschiderii, prețul este la jumătate pentru toate activitățile.