FOTO. Un nou proiect pentru modernizarea infrastructurii din Budești. Primarul a semnat contractul…

Conducerea Primăriei Budești pune un mare accent pe modernizarea infrastructurii de drumuri, care facilitează accesul,…

Conducerea Primăriei Budești pune un mare accent pe modernizarea infrastructurii de drumuri, care facilitează accesul, îmbunătățește condițiile de transport și are un impact pozitiv asupra comunității. Dacă în în urmă cu câteva luni anunțam că Ion Vlădulescu, primarul comunei Budeşti, a obţinut fonduri în valoare de aproape 1 milion de euro, prin AFIR, pentru modernizarea mai multe căi de acces din satele Bârseşti, Bercioiu, Budeşti, Racoviţa şi Ruda, ei bine, acum, edilul șef a semnat nou contract pentru asfaltarea a încă peste 4 km de drumuri de interes local. Este vorba despre un proiect prin PNI Anghel Saligny.

“La începutul acestei săptămâni, marți, 26.06.2024, la București, în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, am semnat un contract de finanțare în valoare de 6.625.708,63 lei prin programul național de investiții Anghel Saligny.

Această investiție vizează modernizarea câtorva drumuri de interes local din comuna Budești, județul Vâlcea, drumuri care impuneau de urgență reabilitarea infrastructurii rutiere” – spune primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu.