“Strugurel de Mădulari” -Spectacol folcloric, dans și voie bună la Ziua Comunei

Festivalul „Strugurel de Mădulari”, ce va avea loc pe 3 august, se anunță a fi…

Festivalul „Strugurel de Mădulari”, ce va avea loc pe 3 august, se anunță a fi un eveniment plin de spectacole și tradiții. Organizarea este asigurată de primarul Daniel Dimulescu, consilierii locali și Asociația Culturală „Tradiții Vâlcene”. Festivalul va culmina cu un mega-spectacol de muzică, având pe scenă interpreți cunoscuți, promițând o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Manifestarea marchează Ziua Comunei, ediția a IX-a, și se desfășoară în centrul localității Mădulari. La eveniment vor fi prezenți, alături de localnici, și personalități din viața politică și administrativă a județului.

Primarul Dimulescu anunță că vor fi multe momente speciale, iar pe scena amenajată în centrul localității va avea loc un concert folcloric susținut de interpreții de muzică populară consacrați, cum ar fi Niculina Stoican, Maria Constantin, Roberta Cristea, Marian Medregoiu, trupa Ane Mary, precum și formația de dansuri populare „Strugurel de Mădulari”, dar și de elevii școlilor prezente la eveniment.

„Suntem deosebit de onoraţi să vă invităm în data de 3 august 2024 la sărbătoarea localităţii noastre, cu specific românesc, <Strugurel de Mădulari>, ediția a IX-a, având posibilitatea să participați la un maraton muzical și de bună dispoziție, ce cuprinde: muzică populară, muzică de petrecere, dansuri populare și muzică uşoară, după următorul program“, a declarat primarul comunei Mădulari, Daniel Dimulescu.