Cei mai virali gameri din România vor fi prezenți la We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea

Cea de-a treia ediție a We Love Music Festival va avea loc în perioada 15-18 august pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, promițând patru zile pline de distracție, aducând atât artiști români cât și internaționali pe scenă. Anul acesta, festivalul nu se limitează doar la muzică. Organizatorii au pregătit o nouă surpriză: România Game Show, un cort dedicat celor mai importanți gameri din țară.

Vizitatorii vor avea ocazia să-i cunoască și să interacționeze cu cei mai virali gameri din România, precum Theo Zeciu, Imogen, Lectura, Highman, Mitzuu, Ariana și Bercea. De asemenea, participanții vor putea să joace alături de aceștia, oferindu-le o experiență unică și memorabilă.

„Romania Game Show este un nou concept în care adolescenții se pot întâlni cu gamerii preferați, cei mai importanți în Romania, pot face poze cu ei și o parte dintre fani, în funcție de  locurile disponibile pot avea bucuria    de a se juca câteva minute cu gamerii preferați pe consola Playstation. Vom avea un cort amplasat special pentru Romania Game Show, pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 15-18 August 2024, la We Love Music Festival. Vă așteptăm să fiți alături de noi!”, ne-a informat organizatorul We Love Music Festival, Marius China.