VÂLCEA. Condamnat după ce a ademenit într-o pădure două fetițe de 3 și 5 ani și le-a agresat sexual

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din localitatea Berislăvești, județul Vâlcea, a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru agresiune sexuală asupra a două minore, cu vârste de 3 și 5 ani. Conform informațiilor, acesta le-a ademenit pe cele două fete într-o pădure, promițându-le bomboane, și acolo le-a atins într-un mod inadecvat. Sentința reflectă gravitatea faptei comise și urmărește să sancționeze acest comportament deosebit de periculos și abuziv față de copii.

“La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale,  împreună cu cei ai Poliției Orașului Călimănești au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Brezoi, față de un bărbat, din localitatea Berislăvești.

Astfel, polițiștii au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat, de 51 de ani, condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de agresiunea sexuală.

Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni, județul Argeș” – informează Poliția Vâlcea.