Scandal în plină stradă într-o comună din Vâlcea! Vezi ce s-a întâmplat!

Un bărbat de 37 de ani a fost transportat la spital de urgență după ce a primit o bâtă în cap de la un tânăr de 22 de ani. Incidentul a avut loc în seara zilei de 20 august 2024, în jurul orei 21.00, în comuna Ghioroiu. Scandalul a izbucnit în plină stradă, totul pornind pe fondul consumului de alcool și de la un conflict mai vechi. Agresorul a fost reținut a doua zi de polițiștii orașului Bălcești, aceștia urmă deschizând un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

“La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un bărbat, de 37 de ani, ar fi fost lovit cu o bâtă din lemn, în zona capului, de către un tânăr în vârstă de 22 ani, din aceeași localitate. În urma conflictului, bărbatul a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Ieri, 21 august a.c., în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procuroului de caz, față de tânărul de 22 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. 

În cursul zilei de azi, tânărul reținut urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești în vederea dispunerii unei măsuri legale față de acesta, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe” – precizează Poliția Vâlcea.