RACOVIȚA. Violență pe o uliță, din cauza muzicii: Trei persoane rănite și doi agresori încătușați

Un scandal a izbucnit în localitatea Racovița din cauza muzicii, fiind implicați cinci bărbați și o femeie care s-au încăierat în mijlocul străzii. Trei dintre aceștia au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În timpul conflictului, o mașină a fost grav avariată. Poliția Brezoi a intervenit pentru a restabili ordinea și a reușit să încătușeze doi dintre agresori, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore. În urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru implicarea lor în agresiune și distrugere.

“La data de 09 septembrie a.c., polițiștii au intervenit în satul Copăceni, comuna Racovița pentru aplanarea unui conflict spontan, la care au participat 6 persoane din localitate, 5 bărbați și o femeie. 

În fapt, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că 2 bărbați din sat au amplasat un sistem audio pe ulița sătească, deranjând vecinii, care le-ar fi cerut să oprească muzică. Ulterior, a izbucnit un conflict soldat cu rănirea a 3 dintre persoanele implicate și avarierea unui autoturism. 

Polițiștii au aplanat conflictul, cei 2 tineri care ar fi provocat altercația, de 25 și 30 de ani, fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie propusă o măsură preventivă.

Facem precizarea că persoanele cercetate beneficiază de prezumția de nevinovăție” – informează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ