Ajutați-l pe Nicolae să trăiască!

Diagnostic crunt pentru un tânăr de 26 de ani. Când credea că soarta i-a rezervat…

Diagnostic crunt pentru un tânăr de 26 de ani. Când credea că soarta i-a rezervat un viitor frumos alături de soția și de băiețelul său, Nicolae Baciu a aflat că viața îi este pusă în pericol de o boală nemiloasă. Medicii l-au anunțat că are o tumoră mediastinală în stare avansată.

Conform buletinului de interpretare a tomografiei computerizate (vezi foto jos) , aceasta are efect compresiv, împingând cordul, traheea și ramurile bronhice spre posterior, cu pericardită secundară cu grosimea max alamei de lichid de aproximativ 22 mm.

Pentru Nicolae există o șansă la viață însă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Tratamentul de care are nevoie se poate face la Viena, acolo unde trebuie să meargă de urgență. Costurile sunt însă imense, ridicându-se la aproximativ 15.000 euro, suma pe care nu o poate suporta.

Cei care pot oferi ajutor care i-ar putea salva viața o pot face în contul lui Nicolae Baciu, IBAN: RO28RZBR0000060016852669, la banca Raiffeisen Bank sau în contul RO21BTRLRONCRT0P90058901, de la Banca Transilvania, titular Maria Aura Baciu, valută în lei.