FOTO/VIDEO. După o bâjbâială de peste 12 ore a Poliției Vâlcea, “cuțitarii” de aseară au fost prinși

La mai bine de 12 ore după incidentul cu cuțitarii de aseară, Poliția Vâlcea reacționează. Evident că la fel de târziu ca și treaba cu prinderea infractorilor!

Să lași atâtea ore liberi, pe străzile municipiul Râmnicu Vâlcea, niște posibili infractori periculoși nu poate să arate decât o poliție a orașului incapabilă de gestionarea situațiilor de urgență. Sigur, atâta timp cât aseară suspecții fugeau cu mașina prin oraș și niciunul dintre așa zișii anchetatori nu s-a gândit să dea mașina în urmărire mai repede, nu ne mai miră nimic!

Statul își cam bate joc de banii publici cu astfel de polițiști. Reacțiile oamenilor de pe rețelele de socializare la adresa Poliției Râmnicu Vâlcea sunt mai mult decât îndreptățite, dacă stăm și analizăm modul cum a fost gestionat un caz de o asemenea gravitate. Am văzut aseară doar polițiști nepăsători, haotici, lipsiți de profesionalism, indolenți, cu probleme de comportament și cu o atitudine de zici că râmnicenii sunt sclavii lor pe plantație și trebuie să le zică “sărutmâna” atunci când se sinchisesc să apară. 

Revenind la suspecți, ei au fost în final prinși (unul a fost prins de polițiștii locali încă de aseară, dar își arogă meritele Poliția Vâlcea … tipic). Sunt doar doi, deși martorii jurau că au fost mai multe persoane implicate… cel puțin patru. Tindem să credem că și aceștia au fost băgați după gratii la presiunea publică, pentru că știm cazuri mult mai grave unde atacatorii au fost lăsați în libertate (vom reveni pe această temă). Așadar, conform unui comunicat de presă al IPJ Vâlcea (pe care nu-l vom prelua pentru că este lipsit de esență și de informații esențiale), “cuțitarii” sunt doi tineri de 21 și 22 de ani, din Mihăești, respectiv Râmnicu Vâlcea. Ei au fost reținuți și vom vedea dacă li se dă mandat de arestare sau ulterior vor fi puși în libertate pe străzile municipiului, ale județului. 

Aici puteți citi despre cele întâmplate aseară: 

VIDEO de la incident: