FOTO: ACCIDENT VIOLENT la BREZOI: două victime, una descarcerată de urgență

UPDATE 2: Din verificările efectuate, a reieșit că o femeie de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în circumstanțe care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un tânăr de 20 de ani. În urma coliziunii, a rezultat rănirea femeii și a unui bărbat de 45 de ani care se afla pasager în autoturism, motiv pentru care aceștia au transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Femeia nu a putut fi testată cu aparatul etilotest la fața locului, urmând a se realiza la spital această procedură, iar în cazul conducătorului autoutilitarei, rezultatul a fost negativ.

UPDATE: Două persoane au fost transportate la spital. Polițiștii din cadrul orașului Brezoi au intervenit pentru primele măsuri, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea.

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, în localitatea Brezoi, unde a fost nevoie de intervenția forțelor de la descarcerare. În incident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, iar în urma impactului au rezultat două victime, dintre care una a rămas prinsa între fiarele vehiculului.

La fața locului au intervenit rapid echipe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi, cu autospeciale pentru stingerea incendiilor și descarcerare, alături de trei ambulanțe SAJ. Salvatorii au reușit să extragă victima încarcerată și să o predea echipajelor medicale pentru îngrijiri. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile necesare pentru prevenirea și stingerea incendiilor la locul accidentului.