FOTO – Activități preventive anticorupție desfășurate de DGA Vâlcea în perioada august-septembrie 2024

În perioada 1 august – 30 septembrie 2024, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea au organizat o serie de activități preventive, la care au participat 513 persoane, în scopul creșterii gradului de educație anticorupție. Acțiunile s-au desfășurat în rândul persoanelor care au susținut proba practică pentru obținerea permisului auto, al instructorilor auto și al polițiștilor examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vâlcea.

Cele 11 activități au vizat informarea cu privire la faptele de corupție, consecințele acestora și modalitățile de sesizare a unor astfel de fapte, promovând utilizarea Call-center-ului anticorupție 0800.806.806. Totodată, ofițerii au subliniat importanța integrității și adoptării unui comportament etic în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Activitățile au fost realizate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Public Comunitar.

Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea poate fi contactat la sediul din Râmnicu Vâlcea sau la numerele de telefon 0250.703.129 și 0250.703.152.