Primarul din Mateești: Realizări importante și începerea unui nou mandat

În comuna Mateești, județul Vâlcea, se desfășoară proiecte semnificative care contribuie la dezvoltarea comunității locale. Unul dintre acestea este construcția bisericii din satul Scăuniș, care va include o sală specială pentru parastase. Recent, s-a turnat placa de la cota 0, ceea ce marchează un progres important al lucrării. Proiectul este realizat de S.C. Gospodărie Com Mateești, sub coordonarea primarului Cosmin Anghelescu, care a exprimat recunoștință față de toți cei implicați în realizarea construcției.

Totodată, în comuna Mateești urmează să înceapă o acțiune de vaccinare obligatorie contra rabiei pentru câini și pisici, condusă de medicul veterinar Ovidiu Zăgărin. Vaccinările vor începe în satul Turcești și vor continua în satul Greci, iar proprietarii de animale sunt rugați să aibă la îndemână carnetele de sănătate și să asigure condiții adecvate pentru vaccinare.

Pe plan administrativ, primarul Cosmin Anghelescu a anunțat că, pe 16 octombrie, a avut loc ultima ședință a Consiliului Local din actualul mandat (2020-2024). După ce a câștigat alegerile, primarul urmează să depună jurământul pentru noul mandat, alături de noii consilieri, pentru perioada 2024-2028.

“Am susținut ultima ședință de consiliu local din mandatul 2020-2024. Le mulțumesc tuturor consilierilor care au susținut proiectele propuse, în concordanță cu nevoile comunității noastre. Le mulțumesc pentru colaborare și le urez succes în activitatea profesională celor care nu vor mai face parte din Consiliul Local pentru mandatul 2024 – 2028. Noul mandat va începe de săptămâna viitoare, când vor fi depuse jurămintele. Sănătate și Doamne-ajută!” – spune primarul Anghelescu.