Doi VÂLCENI au fost CONDAMNAŢI pentru TRAFIC INTERNAŢIONAL DE DROGURI

 

traficanti de droguriPrimeau droguri din Spania pe care ulterior le vindeau în judeţul Vâlcea. Este vorba despre doi bărbaţi din Râmnicu Vâlcea, care la începutul lunii martie 2016 au fost prinşi de procurorii DIICOT Vâlcea chiar în momentul în care primeau un colet în care se aflau droguri de mare risc.

Se întâmpla la sediul unei firme de transport internaţional din Râmnicu Vâlcea, de pe variantă, acolo unde un autocar ce venea din Spania a oprit, iar cei doi vâlceni – unul dintre ei fiind taximetrist, care asigura transportul în municipiu – au ridicat drogurile.

Numai că, în acel moment au descins procurorii şi mascaţii, traficanţii fiind reţinuţi şi duşi la audieri, iar mai apoi arestaţi preventiv. Acum, la nici trei luni de la prinderea lor în flagrant, cei doi vâlceni şi-au primit condamnarea, Tribunalului Vâlcea finalizând rapid dosarul pe fond.

„Condamnă pe inculpatul MIHĂILĂ NEAGU RĂZVAN la 2 ani închisoare în condiţiile art. 91 C. pen. privind suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Condamnă pe inculpatul AMĂRĂSCU CONSTANTIN NICOLAE la 2 ani şi 8 luni închisoare” – se arată în minuta publicată în data de 26 mai 2016.

● C.S.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s