VACANŢĂ în VÂLCEA! Zeci de baze de agrement unde te poţi distra pe cinste!

0

 

Turiştii din alte judeţe, dar şi vâlcenii pot petrece o vacanţă de vis în judeţul Vâlcea. Fie că vrei să te bălăceşti într-un ştrand cu apă termală sau cu apă sărată, la Vâlcea poţi găsi atât de multe baze de agrement, încât vei fi, cu siguranţă, satisfăcut.

Vom prezenta în acest articol localităţile unde au fost construite complexe de agrement de tip ştrand, numărul lor înmulţindu-se de la an la an.

Putem spune că, acum, Vâlcea are suficiente baze de agrement care să satisfacă nevoile atât ale vâlceni, cât şi ale turiştilor din judeţele Argeş, Olt sau Teleorman, care an de an vin în Vâlcea pentru bazinele de apă sărată sau termală.

Astfel, cele mai multe piscine sau ştranduri se găsesc în Râmnicu Vâlcea şi Călimăneşti, dar şi la Ocnele Mari. În Călimăneşti sunt trei complexe de agrement, cel mai mare fiind unul cu piscine cu apă termală, situat în punctul turistic Cozia, urmat de Casa Românească, Camelot etc.

În Râmnicu Vâlcea avem Baza de Agrement Ostroveni, dar şi alte câteva piscine atât în cartierul Nord, cât şi în Ostroveni şi Troianu.

Mai nou, în staţiunea Băile Olăneşti s-a construit unul dintre cele mai luxoase SPA-uri din România, baza de agrement beneficiind de mai multe piscine în interior şi în exterior, dar şi de zone termale, zone de masaj, tratamente spa şi wellness şi program special pentru terapii.

În Băile Govora, turiştii şi localnicii au la dispoziţie ştrandul cu apă iodurată, iar la Măciuca putem găsi un alt centru de agrement, Forest Retreat & Spa, cu piscină, spa, jacuzzi, salină, sală fitness, unde poţi să petreci câteva zile într-un loc liniștit și relaxant.

0 thoughts on “VACANŢĂ în VÂLCEA! Zeci de baze de agrement unde te poţi distra pe cinste!

  1. pai faceti si ofertele care le au adica preturile asa vede lumea si cine vrea vine cine nu merge in alta parte dar oamenii sant informati de aceea nu avem multi turisti in romania ca ce avem frumos nu e bine promovat nu are reclama si daca are e insuficienta ,intrati pe site urile de afara si vedeti acolo…

  2. Noi nu le facem lor publicitate..informam publicul ca au ce vizita

  3. Baza de agrement ,si strandul din Ostroveni,se mai deschide in vara aceasta..?

Lasă un răspuns