Domeniul Schiabil Transalpina își restrânge activitatea. Turiștii reacționează: “Administrarea lasă mult de dorit!”

Administratorii Domeniului Schiabil Transalpina au anunțat miercuri, 9 martie 2022, că sunt nevoiți să-și restrângă…

Administratorii Domeniului Schiabil Transalpina au anunțat miercuri, 9 martie 2022, că sunt nevoiți să-și restrângă activitatea din cauza lipsei turiștilor, mai ales a celor care practică sporturi de iarnă. Tocmai de aceea, în zilele de luni, marți și miercuri nu se va mai da drumul instalațiilor, domeniul urmând să funcționeze doar 4 zile pe săptămână.

“Din cauza conjuncturii macroeconomice extrem de nefavorabile, scăderii puterii de cumpărare și a interesului scăzut pentru sporturile de iarna in aceasta perioada, va informam ca începând de săptămâna viitoare instalațiile vor fi închise in zilele de: Luni, Marți și Miercuri. Programul de funcționare cu public va fi: Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminica 09:00-17:00, ultima imbarcare 16:30 telegondola” – au scris cei de la Domeniul Schiabil Transalpina, pe pagina lor de Facebook.

Turiștii au reacționat imediat, acuzând o administrare defectuoasă a domeniului schiabil. Iată câteva dintre reacțiile oamenilor:

Alex Banacu: “Interes scazut pentru sporturi de iarna nu exista! Dar modul in care e administrat acest <domeniu>, ca sa nu ii spunem simplu o pârtie, lasa mult de dorit. Si atunci vedem o lipsa de interes pt aceasta zona! Cate sesizari au fost si recenzii negative, chiar nu va dau de gandit?! Păcat! E una din cele mai frumoase zone de ski!”.

Oprea Razvan: “Lipsa de interes este si din partea administratorilor pentru ingrijirea partilor!”.

Florin Petrescu: “Iar sezonul viitor va plangeti ca nu aveti zapada ca sa puteti deschide…De ce nu incercati 1 saptamana, sa aveti program doar pana la 14:00?”.

Costin Simon: “Foarte urat ca ati anuntat asa din scurt !!!!!!! Am luat deja cazare si voiam sa ma dau duminica si luni. Ce fac luni??? O iau la pas??”

Adrian Poenar: “Mai bine reduceți pretul in timpul saptamanii!”.