FOTO. ACCIDENT CUMPLIT în zona SUPECO. VIDEO cu momentul impactului…

UPDATE 3: Șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 28 de ani,…

UPDATE 3: Șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul competent. VIDEO la sfârșitul articolului cu momentul impactului.

UPDATE 2: Persoana căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. Este vorba de un bărbat de 58 de ani.

UPDATE: ISU Vâlcea anunță că echipajul SMURD se deplasează la UPU Vâlcea cu DOI minori (un copil care prezintă politraumatism și unul fără marci traumatice), însoțiți de mama acestora (rănită ușor). Echipajul SAJ a preluat o victimă de sex masculin, cu politraumatisme, în vederea transportării la UPU Vâlcea. Celei de-a cincea persoane, de sex masculin, i se aplică în continuare manevre de resuscitare.

Accident de circulație cumplit, în urmă cu puțin timp, pe strada Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea, în zona Supeco. Din primele informații, ar fi vorba de o rulare pe sensul opus, fiind două autoturisme implicate, și au ricoșat și în a treia. Din câte se pare sunt cinci victime, printre care trei adulți și doi minori. Una dintre victime este rănită grav, fiind resuscitată la fața locului. Celelalte persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea.