VIDEO: Pentru ce a fost amendat un șofer din Râmnicu Vâlcea, ce era “filat” din elicopter de polițiști…

Cu tupeu, un șofer din Râmnicu Vâlcea a “călcat pedala”, a ignorat linia dublă continuă…

Cu tupeu, un șofer din Râmnicu Vâlcea a “călcat pedala”, a ignorat linia dublă continuă și a depășit neregulamentar fără nicio jenă. Bărbatul în vârstă de 51 de ani habar nu a avut că e “filat” de polițiști din elicopter. Ca urmare, el s-a ales cu o amendă corespunzătoare, iar oamenii legii l-au lăsat pieton pentru 60 de zile.

“Conducătorul auto a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere, anunţat de cei care survolau zona în timpul executării unei misiuni de survol, pe Drumul Naţional 7, împreună cu specialiştii Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.  Abaterea a fost înregistrată cu un dispozitiv tehnic certificat, montat pe un elicopter. 

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 495 de lei, la sol, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice de către un echipaj al Serviciului Rutier Vâlcea, care a fost informat de îndată, pentru a putea intercepta şi opri vehiculul in condiţii de siguranţă, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 60 de zile” – informează IPJ Vâlcea.