ALERTĂ ALIMENTARĂ! Sortiment de dulciuri, retras dintr-un market din Râmnicu Vâlcea

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat o altă alertă alimentară. ANSVSA…

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat o altă alertă alimentară. ANSVSA a anunțat că un produs a fost retras de la vânzare din mai multe supermarketuri Carrefour din țară, inclusiv unul din Râmnicu Vâlcea.

Este vorba despre un sortiment de dulciuri din Franța, care a fost retras de la comercializare după ce s-a găsit un alergen care nu era declarat pe etichetă.

„Vă informăm că societatea CARREFOUR FRANTA a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos (vezi foto jos – n.r), ca urmare a aplicării unei etichete incomplete, care nu menționează ingredientul alergen arahide”, au anunțat reprezentanții ANSVSA.

Potrivit ANSVSA, persoanele alergice la arahide și care dețin produsul descris mai sus să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în magazinul de unde l-au cumpărat. Contravaloarea produsului va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Magazinul Carrefour în care a fost descoperit acest produs, în municipiul Râmnicu Vâlcea, este cel de pe strada Ferdinand, nr.38.