NEWS ALERT. Antrenorul de fitness a fost arestat preventiv. El este acuzat că a dus prăjituri cu droguri la o petrecere din Râmnicu Vâlcea

Arestul la domiciliu s-a transformat în arest preventiv pentru bărbatul care ar fi dus prăjituri…

Arestul la domiciliu s-a transformat în arest preventiv pentru bărbatul care ar fi dus prăjituri cu droguri la o petrecere organizată la restaurantul Hotelului Ramada din Râmnicu Vâlcea, în urmă cu două weekend-uri. Antrenorul de fitness Dumitru C. va sta în arest preventiv pentru următoarele 21 de zile. Decizia este definitivă şi contrazice soluţia pronunţată iniţial de Tribunalul Vâlcea, care dispusese în cazul suspectului arestul la domiciliu.

Marți, 31 ianuarie 2023, magistrații Curţii de Apel Piteşti au admis contestaţia DIICOT Vâlcea la decizia Tribunalului Vâlcea de a dispune arestul la domiciliu în cazul antrenorului de fitness acuzat că a dus prăjituri cu cannabis la o petrecere găzduită de hotelul din Râmnicu Vâlcea. În urma consumului din respectivele prăjituri, 16 persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, acuzând stări de rău, amețeli, vomă etc.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Î.C.C.J. – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea şi, în temeiul art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Cojocari Dumitru, pe o perioadă de 21 de zile, începând cu data efectivei încarcerări. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii, care nu contravin prezentei. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, este decizia pronunţată de judecătorii de la Curtea de Apel Piteşti, Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie.

Citește și: