La Bunești, PNL vine în fața electoratului cu un candidat valoros

Militar de carieră, Dumitru Copăceanu a câștigat o experienţă vastă ca genist, ce ar putea…

Militar de carieră, Dumitru Copăceanu a câștigat o experienţă vastă ca genist, ce ar putea fi folosită în funcţia de primar. El candidează din partea Partidului Național Liberal (PNL) Vâlcea la funcția de primar al comunei Bunești și are mari șanse să acceadă la scaunul de edil al acestei localități. La Bunești este nevoie de o schimbare, iar Dumitru Copăceanu este de departe cel mai pregătit candidat să preia frâiele primăriei.
În cadrul unei conferințe de presă, candidatul PNL a vorbit despre neajunsurile din Bunești, despre problemele administrative ale comunei și cum vede el rezolvarea lor.

“Am luat decizia de a candida ca o formă de respect față de cei care mi-au acordat votul de încredere la alegerile anterioare și pentru că am convingerea că pot fi primarul de care comunitatea noastră și cetățenii au nevoie. Îmi propun ca în activitatea de primar să fiu transparent. Mi-am propus ca în prima parte să îi adun pe toți cetățenii la căminul cultural sau într-un loc public, să îi întreb ce vor să facă în comuna aceea, să analizez aceste propuneri făcute de dumnealor și peste o lună sau doua, să vin în fața lor să le spun ce putem face. Aș dori să stimulez tinerii. Tinerii trebuie să rămână în localitate. La ora actuală sunt foarte mulți oameni mai în vârstă, cu fel și fel de probleme, sunt și tineri dar în loc să rămân pleacă. Îmi doresc să atrag investitori prin diverse forme, să atragem locuri de muncă. Țin foarte mult la educația copiilor. Eu mi-am propus șo cu siguranță am capacitatea de a rezolva aceste probleme pe care mi le-am propus și sunt sigur că voi fi un primar activ, transparent, in slujba cetățenilor comunei” – susține Dumitru Copăceanu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Bunești.