Liberalul Mihai Pătru, lansat în cursă pentru Primăria Ocnele Mari

Fost primar al orașului Ocnele Mari în perioada 2016 – 2020, liberalul Mihai Pătru țintește…

Fost primar al orașului Ocnele Mari în perioada 2016 – 2020, liberalul Mihai Pătru țintește din nou scaunul de edil șef. PNL Vâlcea l-a desemnat drept candidat la alegerile locale din 9 iunie, iar Mihai Pătru și-a făcut deja o strategie și un program electoral stufos. Are în plan numeroase proiecte importante pentru dezvoltarea economică și turistică a stațiunii, însă o prioritate pentru candidatul liberal o reprezintă bunăstarea și nivelul de trai ridicat al cetățenilor.

“În perioada 2024-2028, vreau ca acest oraș să fie conectat 100% la apă-canal, vreau să mai aducem investitori în turism, pentru că Ocnele Mari este un oraș cu potențial foarte ridicat. Atragerea de investitori în domeniul privat este o prioritate. Avem o salină care este printre cele mai frumoase din țară și este păcat că prosperitatea cetățenilor din Ocnele Mari nu se vede în viața de zi cu zi.
Vreau să facem o investiție într-un ștrand de mari dimensiuni, între Ocnele Mari și Ocnița, cum este la Ocna Sibiului, ștrand natural, care ați văzut ce înseamnă – un număr foarte ridicat de turiști. Turismul dacă este activ, toți din zonă, cei care au pensiuni, nivelul de trai se ridică. Mai vreau să facem o telegondolă de dimensiuni mici, de la punctele noastre istorice, cum ar fi de la Evantaiul către Fagul Miului.
Un agrement cu niște tractorase, ca să ii plimbe pe turiști de la un punct turistic la altul. Avem fântână Buridava, avem multe alte obiective, care este păcat să nu le aducem la cunoștință turismului din țară și nu numai” – a spus Mihai Pătru în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Vâlcea.